ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ PH.D. –

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Διδακτορικές σπουδές στη Βουλγαρία. Διδακτορικό στη Βουλγαρία με τους LEADERS. Αγγλόφωνο Διδακτορικό Ειδικής Αγωγής στη Βουλγαρία. LEADERS. Οι περισσότεροι Έλληνες και ξένοι υποψήφιοι διδάκτορες εμπιστεύτηκαν σε εμάς το αγγλόφωνο διδακτορικό τους στη Βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; Γιατί εμείς έχουμε παρουσία στη Βουλγαρία 365 μέρες το χρόνο στηρίζοντας τον Έλληνα υποψήφιο διδάκτορα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

  1. Αίτηση για διδακτορικές σπουδές στη Βουλγαρία.
  2. Εγγραφή στο τμήμα.
  3. Έγκριση θέματος της διατριβής- βιβλιογραφική αναζήτηση, μελέτη και αξιολόγηση υλικού- επιλογή μελέτης- σχεδιασμός κεφαλαίων διατριβής.

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Μετά την έγκριση για αγγλόφωνες διδακτορικές σπουδές στη Βουλγαρία, ο υποψήφιος προτείνει τον επιβλέποντα καθηγητή με τον οποίο έχει ήδη συνεννοηθεί σχετικά με την επίβλεψη της προτεινόμενης διδακτορικής διατριβής του. Ο υποψήφιος επιβλέπεται καθόλη τη διάρκεια της εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής του από Τριμελή Επιτροπή τόσο στο ερευνητικό κομμάτι, όσο και στο συγγραφικό τμήμα της διατριβής του. Η τριμελής επιτροπή απαρτίζεται από μέλη του τμήματος που ανήκουν στη βαθμίδα του Καθηγητή, Αναπληρωτή καθηγητή, ή Επίκουρου καθηγητή.

Η συγγραφή μιας διδακτορικής διατριβής αποτελείται από 60.000-85.000 λέξεις και αποτελείται από τρία κυρίως μέρη: τις αρχικές σελίδες, το κυρίως κείμενο και τις πηγές- βιβλιογραφία. Στις αρχικές σελίδες περιλαμβάνεται το όνομα του πανεπιστημίου, του τμήματος, το θέμα της διατριβής, ο επιβλέπων καθηγητής, η συμβουλευτική επιτροπή, το ονοματεπώνυμο του συγγραφέα και το ακαδημαικό έτος κατά το οποίο εκπονήθηκε η διατριβή. Η συγγραφή μιας διδακτορικής διατριβής απαιτεί τη χρήση αποσπασμάτων και παραθεμάτων από το έργο επιστημόνων στο οποίο πρέπει πάντα με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια να γίνονται παραπομπές. Στη συνέχεια ακολουθούν κάποιες δημοσιεύσεις του διδάκτορα και στη συνέχεια γράφετε η συνολική διατριβή.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ.

  • ΠΡΟΣΟΧΗ : Eφιστούμε την προσοχή σας να μην εμπιστευτείτε τις διδακτορικές σπουδές στη Βουλγαρία στον οποιονδήποτε “πλανόδιο μεσάζοντα”, που δεν γνωρίζει ούτε που βρίσκετε η Βουλγαρία, ούτε και το πανεπιστήμιο επιλογής σας. Οι “περισσότεροι πλανόδιοι” από αυτούς δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ποτέ στη Βουλγαρία και βέβαια δεν έχουν διδακτορικούς φοιτητές. Θα αφήσετε την τύχη του διδακτορικού σας σε μεσάζοντες; Πρόκειται για το μέλλον σας.
  • Γιατί οι περισσότεροι Έλληνες εμπιστεύτηκαν εμάς τους LEADERS για διδακτορικές σπουδές στη Βουλγαρία ;
  • ΓIATI ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΡΕΥΟΥΜΕ στην πρωτεύουσα Σόφια και μπορούμε ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ τον κάθε Έλληνα υποψήφιο διδάκτορα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Αυτό είναι το σημείο της υπεροχής μας. Αυτά που οι υπόλοιποι υπόσχονται, εμείς τα πραγματοποιούμε.
  • Το πλεονέκτημα της εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στη Βουλγαρία είναι ότι, ο/η υποψήφιος διδάκτορας μπορεί παράλληλα να εργάζεται στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδεύει στη Βουλγαρία.
  • Στους περισσότερους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. ο κάτοχος διδακτορικού διπλώματος παίρνει περισσότερα μόρια για να διοριστεί στο Δημόσιο, σε σύγκριση με κάποιον που διαθέτει μόνο μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Master).
  • Να σημειωθεί ότι πολύ πιο εύκολα κάποιος μπορεί να γίνει υποψήφιος διδάκτορας στη Βουλγαρία από ό,τι στην Ελλάδα.
  • Ο εργαζόμενος στον δημόσιο τομέα δικαιούται εκπαιδευτική άδεια με πλήρεις αποδοχές, κάποτε μάλιστα και με διπλάσιες.

ΓΛΩΣΣΑ:

  • Αγγλική

Η παρακολούθηση μαθημάτων για την απόκτηση του διδακτορικού διπλώματος δεν είναι υποχρεωτική

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

  • 3 έτη

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

  • Το Διδακτορικό Ειδικής Αγωγής στη Βουλγαρία με εξετάσεις κοστίζει 3000ευρώ το χρόνο με κρατικές εξετάσεις στη Σόφια συν τα παράβολα διδακτορικής διατριβής. Καλέστε Άμεσα για ενημέρωση.Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δεν εισάγονται όλοι στο Αγγλόφωνο Διδακτορικό Ειδικής Αγωγής.
  • Τα υπόλοιπα διδακτορικά σε άλλα κρατικά αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια στη Βουλγαρία κοστίζουν 3500 ευρώ το χρόνο.
  • Επίσης υπάρχουν και διδακτορικά στη Βουλγαρία που κοστίζουν 5000 ευρώ το χρόνο.
  • Γιατί πάντα εμείς ενημερωνόμαστε πρώτοι.
  • Εφιστούμε την προσοχή σας να μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας με “Ασχετους Πλανώδιους Επιτήδιους” που δεν γνωρίζουν πως γίνετε ένα αγγλόφωνο διδακτορικό στα πανεπιστήμια της Bουλγαρίας. Οι περισσότεροι Ελληνες υποψήφιοι επέλεξαν εμάς για το διδακτορικό τους, γιατί όχι και εσείς. Γιατί εμείς γνωρίζουμε, τολμούμε και μπορούμε να στηρίξουμε έναν διδάκτορα στην πράξη.
  • Με την εγγύηση των LEADERS CONSULTANS EDUCATION SERVICES COMPANY με έδρα στο κέντρο της πρωτεύουσας Σόφιας.Υποστηρίζουμε τον Έλληνα Υποψήφιο Διδάκτορα στην πράξη και όχι στα λόγια.

Σπουδες στη Βουλγαρια Διδακτορικο 2

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

  • Ιστορία
  • Πολιτισμός
  • Κοινωνιολογία
  • Ψυχολογία- Σχολική ψυχολογία
  • Νομική
  • Αθλητισμός-Φυσική Αγωγή
  • Πληροφορική
  • Οικονομικές Επιστήμες
  • Χημεία
  • Εκπαίδευση-Παιδαγωγικά-
  • Διδακτορικό Ειδικής αγωγής στη Βουλγαρία
  • Θεωρία των Επιστημών

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ PH.D ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα Αγγλόφωνα διδακτορικά γίνετε ένα τυπικό τέστ γλωσσομάθειας.

Εμείς εγγυόμαστε την εισαγωγή σας σε όποιο Διδακτορικό σας εσείς επιθυμείτε.

PH.D 100% επιτυχία για τους δικούς μας υποψηφίους διδάκτορες.

Επειδή ο αριθμός των Διδακτορικών στη Βουλγαρία PH.D είναι εξαιρετικά περιορισμένος και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της Βουλγαρίας είναι σκόπιμο να κατοχυρώσετε το διδακτορικό σας στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359899097057

spoudes sti voulgaria 2017

ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  1. Εγγραφή σε Κρατικά Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας μόνο αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
  2. Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο.
  3. Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
  4. Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
  5. Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
  6. Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου.
  7. Εγγραφή στο Διδακτορικό και έγκριση του Διδακτορικού στη Βουλγαρία 100 % εγγυημένα μέ τους LEADERS.
  8. Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
  9. Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών στη Βουλγαρία εφόσον μας ζητηθεί.
  10. Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη.
  11. Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ’ όλη τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών στη Βουλγαρία.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αγαπητοί Έλληνες/ες και ξένοι υποψήφιοι διδάκτορες.

Είμαστε η Μόνοι που έχουμε Έδρα και Δωδεκάμηνη Συνεχή Επιχειρηματική Παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε όλες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαριας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ, και στη Στάρα Ζαγόρα.
Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.
Είμαστε οι Μόνοι που Μπορούμε να Συμπαρασταθούμε Άμεσα στον Έλληνα διδακτορικό σπουδαστή εφόσον μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στη Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας.
Δυσκολίες που θα προκύψουν κατά την διάρκεια του Διδακτορικού στη Βουλγαρία, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΧΩΡΙΣ Δ.Ο.Α.Τ.Α.Πalt

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι Διδακτορικών σπουδών που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα διδακτορικά στη Βουλγαρία είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΤΟ 2021–2022 ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Αγαπητοί Έλληνες υποψήφιοι διδάκτορες, PH.D.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Θέλουμε να σας τονίσουμε πόση σοβαρή είναι η διαδικασία εκπόνησης αγγλόφωνων διδακτορικών σπουδών στη Βουλγαρία. Κατά καιρούς λοιπόν διαφημίζουν κάποιοι άσχετοι με την εκπαίδευση ότι μπορούν να βοηθήσουν έναν υποψήφιο να κάνει αγγλόφωνο διδακτορικό στη Βουλγαρία, χωρίς να έχουν ευθύνη αυτών που λένε και υπόσχονται. Το να σας κάνουν μια απλή αίτηση δεν σημαίνει ότι θα σας αποδοθεί διδακτορικό. Η απάντηση που θα σας δώσουν σε λίγο χρονικό διάστημα είναι η εξής: “Κάναμε την αίτηση σας, αλλά απορριφθήκατε. Αν τους ρωτήσετε γιατί; Δεν γνωρίζουν να σας απαντήσουν. Αφού οι άνθρωποι είναι άσχετοι”. Εμείς τους απαντάμε “τον κακό τους τον καιρό”.

Η εκπόνηση ενός διδακτορικού στην δημοκρατία της Βουλγαρίας, απαιτεί γνωριμίες τις οποίες διαθέτουμε λόγο της μακρόχρονης συνεργασίας μας με το Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.

Η απόδοση του διδακτορικού στην Βουλγαρία, απαιτεί προϋποθέσεις όπως: οι κατάλληλες βαθμολογίες των υποψηφίων στο πτυχίο τους και στο μεταπτυχιακό τους. Σας τονίζουμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει “Βιομηχανία Διδακτορικών”. Μόνο εμείς μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το διδακτορικό σας και βέβαια να το τελειώσετε τον χρόνο που πρέπει. Η διαδικασία απόδοσης διδακτορικού στη Βουλγαρία είναι μία υπόθεση δύσκολη και χρονοβόρα, γιατί απαιτούνται γνωριμίες. Εμείς λοιπόν τις διαθέτουμε τολμούμε και μπορούμε.

Διασφαλίζουμε το διδακτορικό σας 100% και εγγυημένα. Παραμένουμε δίπλα σας στην διαδικασία απόδοσης και στην συνέχεια εκπόνηση της διατριβής σας, εάν βέβαια μας χρειαστείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Για τους εργαζόμενους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα σας βοηθούμε ώστε η παρουσία σας να μην είναι συχνή στην Βουλγαρία. Το πώς το καταφέρνουμε βασίζεται στις υψηλές γνωριμίες που διαθέτουμε.

Εμπιστευτείτε μας και να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνουμε κοντά σας στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια, από την αρχή μέχρι την ορκωμοσία σας.

www. spoudesstivoulgaria.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

  • Κλινική Ψυχολογία.
  • Σχολική Ψυχολογία και μαθησιακές δυσκολίες.
  • Κλινική Νευροψυχολογία.
  • Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, στην Υγεία και την Εργασία.
  • Προαγωγή και Αγωγή Υγείας.
  • Διαχείρηση κρίσεων, Μαζικών καταστροφών και Επείγουσων Καταστάσεων.
  • Ψυχολογία της Υγείας.
  • Πολιτισμός και Ανθρώπινη Ανάπτυξη με κατεύθυνση στην αναπτυξιακή ψυχολογία με έμφαση στη νεότητα και την ανάπτυξη κατά την εφηβεία.
  • Ψυχολογία και άσκηση.
  • Μαθησιακές δυσκολίες, Δυσλεξία, Αγωγή κωφών, ειδική αγωγή.
  • Βασική και Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Επιστήμη.
  • Ψυχική Υγεία.
  • Ψυχολογία της Υγείας.

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Professional Fields/ DOCTORAL PROGRAMS. FACULTY
1.1. Educational Theory and Management
Management of education

Faculty of Pedagogy

1.2 Pedagogy
Theory of education and didactics Faculty of Pedagogy
Special pedagogy Faculty of Pedagogy
History of pedagogy and Bulgarian education Faculty of Pedagogy
Methodology of teaching in the primary grades Faculty of Pedagogy
Pedagogical technologies in the nursery Faculty of Pedagogy
1.3. Pedagogy of teaching (specified school subject)
Theory and methods of physical education and sports training Faculty of Pedagogy
Methods of Teaching Mathematics Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Methodology of Teaching Mathematics and Computer Science Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Methodology of Teaching Computer Science and Information Technologies Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Methodology of Teaching Chemistry Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Methodology of Teaching Physics Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Methodology of Teaching Music Faculty of Arts
Methodology of Teaching Art Faculty of Arts
Methodology of Teaching Techniques and Technologies Faculty of Pedagogy
Methods of training in speech-performance and theater Faculty of Arts
2.1. Philology
Theory and History of Literature Faculty of Philology
History of Bulgarian Literature Faculty of Philology
Russian literature and literature of the people of the USSR Faculty of Philology
Literature of the people of Europe, America, Africa, Asia and Australia Faculty of Philology
Bulgarian language Faculty of Philology
General and Comparative Linguistics Faculty of Philology
Slavistic languages Faculty of Philology
German language Faculty of Philology
English language Faculty of Philology
2.2. History and Archeology
Ancient History (including Prehistory) Faculty of Law and History
Modern and New General History Faculty of Law and History
History of Bulgaria Faculty of Law and History
Archeology, including numismatics and Epigraphy Faculty of Law and History
Documentaries, Archival Science, paleography, Historiography and Source study Faculty of Law and History
Old history and Thracology Faculty of Law and History
2.3. Philosophy
History of Philosophy Faculty of Philosophy
Social philosophy Faculty of Philosophy
3.1. Sociology, Anthropology and Cultural Science
Sociology Faculty of Philosophy
Theory and history of culture Faculty of Arts
3.2. Psychology
Psychology of Work and Professional Diagnostics Faculty of Philosophy
Pedagogical and age psychology Faculty of Philosophy
3.3. Political Sciences
Political Sciences Faculty of Philosophy
3.4. Social Work
Organization and management of social activities Faculty of Public Health and Sports
3.5. Public communications and Information Sciences
Public Relations Faculty of Law and History
Implementation of the new information technologies in PR Faculty of Law and History
3.6. Law
Administrative Law and Administrative Process Faculty of Law and History
Civil and Family Law Faculty of Law and History
Employment and Social Security Faculty of Law and History
International Law and International Relations Faculty of Law and History
Criminal Law Faculty of Law and History
Criminal Process Faculty of Law and History
3.7 Administration and Management
Economics and Management (industry) Faculty of Economics
3.8 Economics
Finance, currency, credit and insurance Faculty of Economics
Organization and management outside the sphere of material production (socio-cultural sphere) Faculty of Economics and Faculty of Law and History
3.9. Tourism
Economics and management of tourism Faculty of Economics
4.2 Chemistry
Inorganic Chemistry Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Organic Chemistry Faculty of Mathematics and Natural Sciences
4.4 Earth Sciences
Ecology and environment protection Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Cartography and Cartography of Subjects Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Natural Geography Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Economic and social geography Faculty of Mathematics and Natural Sciences
4.5. Mathematics
Mathematical Analysis Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Operations Research Faculty of Mathematics and Natural Sciences
Mathematical modeling and applications of mathematics Faculty of Mathematics and Natural Sciences
4.6 Computer Science
Computer Science Faculty of Mathematics and Natural Sciences
5.3. Communications and Computer Engineering
Computer systems and networks Faculty of Mathematics and Natural Sciences
7.4. Public Health
Speech therapy Faculty of Public Health and Sports
8.3. Musical and Dancing Arts
Choreography Faculty of Arts
Theory and practice of the performing arts Faculty of Arts
8.4. Theatre and Film Art
Film study, Cinema and TV Faculty of Arts

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

PH.D EDUCATIONAL PSYCHOLOGY.

1. Profesional activities of the psychologist in school.

2. Profesional of teaching.

3. Pcychology of teacher.

4. Pcychology of gifteed children and adolescents.

5. Psychology of self-development at school age.

6. Psychology of pedagogical communication.

7. Psychological of pedagogical communication.

8. Psychological measurments at school age.

9. Psychological criteria for review and evalution of teachers
work.

10. Psychodiagnostics of children with special education needs.

11. Organigation and conducting of psychological and pedagogical experiment.

12. Psycho-social problems at school.

13. Values in teachers work.

14. Psychology of the self-image at school age.

15. Neyropsychology.

16. Psychology of stress.

17. Psychology of proctective mechanisms.

18. Psychology of unconscious.

19. Profesional psychodiagnostic.

20. Psychology of intercultural relationships at school.

21. Strategies for assertive behavior.


ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ .

P.HD Special education

1. Η Ευργετική μοναξιά στην παιδική ηλικία: κατασκευή κλίμακας και προτάσεις για παιδαγωγικές εφαρμογές. Τμήμα ειδικής αγωγής και ψυχολογίας.

2. Γλωσσικές ικανότητες στην αναπτυξιακή δυσλεξία και την ειδική γλωσσικής διαταραχής.

3. Η συμβολή της αφής, της ακοής και της όσφρησης στην ενημέρωση νοητικών χαρτών από άτομα με προβλήματα όρασης.

ΓΙΑΤΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;

Παραθέτουμε απόσπασμα απο την εγκύκλιο πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομισθίων στην ειδική αγωγή όπου ορίζεται ότι προττάσονται οι εκπαιδευτικοί με διδακτορικό και ακολούθως με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή:

Στον ΠΙΝΑΚΑ Β εντάσσοναι οι εκπαιδευτικοί που διαθέτουν τα παρακάτω προσόντα με την εξής σειρά και ανάλογα με την προυπηρεσία τους στην ΕΑΕ και μόνο, ανά κατηγορία τυπικών προσόντων.

  1. Οι εκπαιδευτικοί με διδακτορικό δίπλωμα στην ΕΑΕ ή τη σχολική ψυχολογία.
  2. Οι εκπαιδευτικοί με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην ΕΑΕ ή την σχολική ψυχολογία.
  3. Οι εκπαιδευτικοί κάτοχοι πτυχίου του τμήματος αγγλόφωνης ειδικής αγωγής στη βουλγαρία.
  4. Είναι κάτοχοι τίτλου διετούς μετεκπαίδευσης ΕΑΕ στα διδασκαλεία της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής.
  5. Οι εκπαιδευτικοί γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες έχοντας αναπηρία 67% και άνω, ύστερα απο σχετική πιστοποίηση των αρμοδίων διαγνωστικών υπηρεσιών χωρίς τίτλους στην ΕΑΕ.
  6. Οι εκπαιδευτικοί με προυπηρεσία τριών διδακτικών ετών σε δομές ΕΑΕ και ετήσιο σεμινάριο επιμόρφωσης, εξειδίκευσης στην ΕΑΕ που αποκτήθηκε μέχρι και 31-8-2010, από πανεπιστήμιο ή αναγνωρισμένο κρατικό φορέα που εποπτεύεται απο το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α, αποδεδειγμένης διάρκειας 400 ωρών. Σεμινάρια ετήσιας διάρκειας στην ΕΑΕ που έχουν υλοποιηθεί μέχρι την έναρξη ισχύος του νόμου. 3699/2008: απο πανεπιστήμια ή κρατικούς φορείς.
  7. Οι εκπαιδευτικοί με αποδεδειγμένη προυπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών σε δομές ΕΑΕ.
  8. Οι εκπαιδευτικοί με ετήσιο σεμινάριο τουλάχιστον στην ΕΑΕ που αποκτήθηκε μέχρι και 31-8-2010 απο πανεπιστήμιο ή αναγνωρισμένο κρατικό φορέα που εποπτεύεται απο το ΥΠΔΒΜΘ αποδεδειγμένης διάρκειας 400 ωρών.

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η Σόφια (Βουλγαρικά.: София, Λατινικά: Sofia), είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα, και ειναι το βασικό διοικητικό, βιομηχανικό και συγκοινωνιακό κέντρο της χώρας. Η πόλη της Σόφιας έχει αδελφοποιηθεί με την Αθήνα, καθώς και με πολλές άλλες πρωτεύουσες.

Ιστορία

Ήδη απο τη νεολιθική εποχή στην περιοχή, υπήρχε οικισμός, ο οποίος αργότερα κατά τη ρωμαϊκή κατοχή, είναι γνωστός με το όνομα Σαρδική ή Σερδική. Από τα μέσα του 6ου αιώνα, η πόλη αναπτύσσεται σε σημαντικό διοικητικό κέντρο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με το όνομα Τριαδίτσα. Από το 809 μ.Χ. η πόλη μπαίνει στα όρια του βουλγαρικού κράτους και παίρνει το σλάβικο όνομα Σρεντέτς. Σαν Σόφια είναι γνωστή από τις αρχές του 15ου αιώνα, επειδή εκείνο τον καιρό η βασικότερη εκκλησία της περιοχής ήταν η Αγία Σοφία. Μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και τη δημιουργία του Βουλγαρικού κράτους, η πόλη επιλέγεται για πρωτεύουσά του.

Πληθυσμός

Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 η περιφέρεια της Σόφιας έχει πληθυσμό 1.405.577 κατοίκους, ενώ πόλη έχει 1.094.410 κατ. Η μεγαλύτερη περιοχή (προάστιο) είναι το Λιούλιν 110.117 κατ. και ακολουθούν το Μλάντοστ με 95.877 κατ., η Ποντούγιανε με 75.312 κατ. και το Κράσνο Σέλο με 72.773 κατ.

Συγκοινωνία

Η Σόφια αποτελεί τον βασικό σιδηροδρομικό κόμβο της Βουλγαρίας και έχει 8 σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το αεροδρόμιο της Σόφιας είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Η «Εταιρία Αστικής Συγκοινωνίας Πρωτεύουσας» έχει αναλάβει την αστική συγκοινωνία της πόλης. Το 2002 το σύστημα συγκοινωνιών περιελάμβανε 95 γραμμές λεωφορείων, 16 γραμμές τραμ και 10 γραμμές τρόλεϋ, ενώ από τον Ιανουάριο του 1998 λειτουργεί και η γραμμή του μετρό της πόλης.

Αξιοθέατα

  • Ο ναός – μνημείο «Αλέξανδρος Νιέφσκι», χτισμένος κατά την περίοδο 1904 – 1912.
  • Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Βουλγαρίας, το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας, το οποίο φυλάσσει, μεταξύ άλλων, θρακικούς θησαυρούς.
  • Η ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, χτισμένος σε μοσχοβίτικο στυλ, με 5 μικρούς τρούλους από χρυσό.
  • Η βασιλική της Αγίας Σοφίας.
  • Η ροτόντα του Αγίου Γεωργίου.
  • Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
  • Το μνημείο «Τσαρ Οσφομποντίτελ» (Цар Освободител = Τσάρος Απελευθερωτής), προς τιμήν του Ρώσου ηγεμόνα Αλέξανδρου Β’, απέναντι από το κτήριο του κοινοβουλίου.
Αγγλόφωνες διδακτορικές σπουδές στη βουλγαρία, doctorate in boulgaria, Γιατί διδακτορικό δίπλωμα στη βουλγαρία, σπουδέσ στη βουλγαρία, spoudesstivoulgaria.com, διδακτορικο ειδικής αγωγής στη βουλγαρια, διδακτορικο σχολικής ψυχολογιας στη βουλγαρία, διδακτορικο στα οικονομικα στη βουλγαρια.

LEADERS 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ