ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ

Kτηνιατρική στη Βουλγαρία. Κτηνιατρική στη Σόφια με τους LEADERS. Σπουδές Κτηνιατρικής στη Βουλγαρία. Οι περισσότεροι Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές Κτηνιατρικής εμπιστεύτηκαν σε εμάς τους LEADERS την εγγραφή τους στα Πανεπιστήμιο κτηνιατρικής Σόφιας, γιατί όχι και εσείς; spoudesstivoulgaria.com Ρωτήστε τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Κοντά στον Έλληνα και τον Κύπριο φοιτητή, χρόνια τώρα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

Degree: Veterinary Medicine (MSc) Βαθμός: Κτηνιατρικής (MSc).
Recognition status : EAEVE,RCVS Αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ.

Το Πανεπιστήμιο κτηνιατρικής στη Σόφια, είναι ένα κρατικό πανεπιστήμιο που για περισσότερα από 80 χρόνια το Πανεπιστήμιο Δασολογίας ήταν το μόνο πανεπιστήμιο στη Βουλγαρία στην παροχή εκπαίδευσης στη δασοκομία, την δασική βιομηχανία και την αρχιτεκτονική τοπίου. Στη δεκαετία του 1990 το φάσμα των επιστημονικών πεδίων επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει την οικολογία, την γεωπονία, την Κτηνιατρική και τη διαχείριση των επιχειρήσεων.
Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 το Πανεπιστήμιο ενέκρινε το τριμερές επίπεδο συστήματος πτυχίου, μάστερ και διδακτορικό. Εκείνη την εποχή εισήγαγε επίσης, το ευρωπαϊκό σύστημα μεταφοράς ακαδημαϊκών μονάδων.

Oι απόφοιτοι Έλληνες και ξένοι σπουδαστές των Πανεπιστημίων κτηνιατρικής στη Βουλγαρία, μπορούν να απασχοληθούν σε: Ερευνητικά και διαγνωστικά εργαστήρια, σε Κτηνιατρικά εργαστήρια και ινστιτούτα, στην Εθνική κτηνιατρική υπηρεσία, στο Εθνικό κέντρο γεωπονικών επιστημών για την δημόσια κτηνιατρική και τον έλεγχο των συνόρων, την τριτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στην Κτηνιατρική υπηρεσία, στο υπουργείο μεταφορών ως σύμβουλοι για την καταπολέμηση των εντόμων.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ: 5,5 ΧΡΟΝΙΑ

  • ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 4500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ)
  • ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 4000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ)

Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.
Δηλαδή 1ο εξάμηνο 2250 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 2250 Ευρώ.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

  1. Σπουδές Κτηνιατρικής στη Βουλγαρία με τμήματα Ανατομίας, ιστιολογίας και φυσιολογίας στη Βουλγαρία.
  2. Σπουδές Κτηνιατρικής στη Σόφια με τμήματα, Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής στη Βουλγαρία.
  3. Σπουδές κτηνιατρικής στη Σόφια με μαθήματα κλινικής Παθολογίας και Φαρμακολογίας.

Σπουδές Κτηνιατρικής στη Σόφια. Η Κτηνιατρική Σχολή Σόφιας διαθέτει: κλινικά εργαστήρια με σύγχρονο εξοπλισμό τα οποία διενεργούν αιματολογικές αναλύσεις ( αιμοσφαιρίνη, μέτρηση ερυθροκυτάρρων, λευκοκυτάρρων, αιμοπεταλίων, αιματοκρίτη, κρεατινίνη, ουρικό οξύ, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, λιπάση). Το τμήμα διεξάγει έρευνα για την διάγνωση παθήσεων του γαστρεντερικού σωλήνα των ζώων στον οισοφάγο, βιοψία στομάχου, υπέρηχοι εντόσθιων μερών, ηλεκτροκαρδιογραφικές εξετάσεις.

4. Σπουδές Μαιευτικής, Αναπαραγωγικής Βιοτεχνολογίας, Παθολογίας και Βιοχημείας στη βουλγαρία.

Κτηνιατρική στη Σόφια.Κτηνιατρική στη Βουλγαρία. Διδάσκονται μαθήματα γενικής χειρουργικής, Ακτινολογία, σπουδές αναισθησιολογίας και επείγουσας ιατρικής , Χειρουργικές παθήσεις ζώων για την παραγωγή τροφίμων, Χειρουργικές παθήσεις των ιπποειδών, Φυσιοθεραπεία και Οδοντιατρική κτηνιατρική κλινική, σπουδές Ιστορίας της Κτηνιατρικής στη βουλγαρία, Ιατροδικαστικής , σπουδές επαγγελματικής δεοντολογίας στη βουλγαρία.

5. Σπουδές Χειρουργικής, Αναισθησιολογίας, Ακτινολογίας, μέρος Κτηνιατρικής και Δημόσιας Υγείας στη βουλγαρία.

6. Λοιμώδης παθολογία, την υγιεινή, την τεχνολογία και τον έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης στη βουλγαρία.

Κτηνιατρική στη Βουλγαρία με τους LEADERS EDUCATION.

365 Μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή.

Κτηνιατρική στη Βουλγαρία, Μαθήματα 1 Έτους.

Cytology, Medical Botany, Zoology, Phisiology, Biochemistry, Animal Husbandry.

Κτηνιατρική στη Σόφια, Μαθήματα 2 Έτους.

Phisiology, Biochemistry, Animal Husbandry, Economics of Livestock Farming, Laboratory animals practice, Molecular Biology.

Κτηνιατρική στη Βουλγαρία, Mαθήματα 3 Έτους.

Pharmacology and Pharmacy, Propaedeutics with clinical laboratory, Zoo – Hygiene, Ethology and Animal Protection, Propaedeutics of surgery Diseases, Fish Biology, Technology and Diseases, Quality and safety of animal forages and feeds.

Κτηνιατρική στη Σόφια, Μαθήματα 4 Έτους.

Parasitology, Preventive Medicine, Toxicology, Pharmacotherapy, Andrology and Artificial insemination, Fish Biology, Tecnology and Diseases, Game Breeding, Games Diseases, Apiculture and Bee and Silkworm Diseases

Κτηνιατρική στη Βουλγαρία, Μαθήματα 5 Έτους.

Infectius Diseases. Surgery, Hygiene, Technology and Control of the Animal Origin food,State Veterinary Medicine and Public Healthcare,Veterinary Medicine,Legislation and Forencic Veterinary Medicine

365 Μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ οι δικοί μας Έλληνες και Ξένοι φοιτητές με τα τηλέφωνα και τα ονόματά τους και στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία.Ολοι οι δικοί μας Ελληνες φοιτητές, που σπουδάζουν ήδη κτηνιατρική στη Βουλγαρία, αριστεύουν με τις καλύτερες βαθμολογίες.

Σπουδές Κτηνιατρικής στη Βουλγαρία με τους LEADERS.

365 μέρες κοντά στον Ελληνα φοιτητή,στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ-ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής Θα χρειαστεί 600- 700 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δεν εισάγονται όλοι στο Αγγλόφωνο τμήμα.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνεται με το Απολυτήριο Λυκείου και εξετάσεις πολλαπλών επιλογών στη Βιολογία και στην Αγγλική γλώσσα.

Εφιστάται καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και γνώσεις Βιολογίας για τη επιτυχία του φοιτητή.

 

Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της Bουλγαρίας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359 899097057

ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  • Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
  • Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής Σόφιας ή στο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Στάρα Ζαγόρα.
  • Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
  • Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
  • Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
  • Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου.
  • Εγγραφή και εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο της Κτηνιατρικής Σόφιας.
  • Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής Σόφιας ή της Κτηνιατρικής Σχολής της Στάρα Ζαγόρα, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
  • Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού στην Κτηνιατρική.
  • Εύρεση στέγης / κατοικίας κοντά στην Κτηνιατρική σχολή Σόφιας ή της Στάρα Ζαγόρα
  • Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη της Σόφιας.
  • Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι φοιτητές.

Είμαστε η Μόνοι που Έχουμε Έδρα και Δωδεκάμηνη Συνεχή Παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε όλες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ και στη Στάρα Ζαγόρα.
Επισης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.

Είμαστε οι Μόνοι που Μπορούμε να Συμπαρασταθούμε Άμεσα στον Έλληνα, και τον Κύπριο σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.

Αγαπητοί Ελληνες γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας.
Δυσκολίες μαθημάτων κτηνιατρικής στη Σόφια που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των σπουδών κτηνιατρικής, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ :Oι σπουδαστές κτηνιατρικής που έχουν συνεργαστεί μαζί μας, δεν χρωστάνε κανένα μάθημα, σε κανένα έτος σπουδών.Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών Κτηνιατρικής που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα προγράμματα Κτηνιατρικής στη Βουλγαρία είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες, και στους κατά τόπους Κτηνιατρικούς συλλόγους, σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ- ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΦΙΑΣ – LEADERS

Η καλύτερη Ελληνίδα φοιτήτρια της Κτηνιατρικής της Σόφιας , η Δ. Χαρά ήταν φοιτήτρια των LEADERS EDUCATION.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ!! Η σημαντικότερη μέρα της ζωής μου, η επίτευξη του στόχου μου να ορκιστώ κτηνίατρος. Συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και ευτυχίας.Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη βοήθειά τους και τους καθηγητές μου.Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους LEADERS EDUCATION και να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου,για την υποστήριξή που είχα όλα τα 5,5 χρόνια των σπουδών μου στην Κτηνιατρική σχολή της Σόφιας. Η βοήθειά τους ήταν καθοριστική, στο να πάρω το πτυχίο μου, με ΑΡΙΣΤΑ 6 και το σημαντικότερο, να αποφοιτήσω χωρίς καμία καθυστέρηση.Επόμενος στόχος μου είναι η απόκτηση Διδακτορικού στην Κτηνιατρική σχολή Σόφιας. Βεβαίως θα απευθυνθώ πάλι στους LEADERS EDUCATION.Μου έχουν αποδείξει στη πράξη και όχι μόνο στα λόγια, ότι γνωρίζουν όλο το ακαδημαικό προσωπικό σε όλες τις βαθμίδες του.Σας ευχαριστώ δημόσια, εγώ και οι γονείς μου,γιατί σταθήκατε δίπλα μου από την αρχή μέχρι την ορκωμοσία μου.

LEADERS ΕDUCATION: “Δημιουργούμε φοιτητές που ξεχωρίζουν”

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η Σόφια (Βουλγαρικά.: София, Λατινικά: Sofia), είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα, και ειναι το βασικό διοικητικό, βιομηχανικό και συγκοινωνιακό κέντρο της χώρας. Η πόλη της Σόφιας έχει αδελφοποιηθεί με την Αθήνα, καθώς και με πολλές άλλες πρωτεύουσες.

Ιστορία

Ήδη απο τη νεολιθική εποχή στην περιοχή, υπήρχε οικισμός, ο οποίος αργότερα κατά τη ρωμαϊκή κατοχή, είναι γνωστός με το όνομα Σαρδική ή Σερδική. Από τα μέσα του 6ου αιώνα, η πόλη αναπτύσσεται σε σημαντικό διοικητικό κέντρο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με το όνομα Τριαδίτσα. Από το 809 μ.Χ. η πόλη μπαίνει στα όρια του βουλγαρικού κράτους και παίρνει το σλάβικο όνομα Σρεντέτς. Σαν Σόφια είναι γνωστή από τις αρχές του 15ου αιώνα, επειδή εκείνο τον καιρό η βασικότερη εκκλησία της περιοχής ήταν η Αγία Σοφία. Μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και τη δημιουργία του Βουλγαρικού κράτους, η πόλη επιλέγεται για πρωτεύουσά του.

Πληθυσμός

Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 η περιφέρεια της Σόφιας έχει πληθυσμό 1.405.577 κατοίκους, ενώ πόλη έχει 1.094.410 κατ. Η μεγαλύτερη περιοχή (προάστιο) είναι το Λιούλιν 110.117 κατ. και ακολουθούν το Μλάντοστ με 95.877 κατ., η Ποντούγιανε με 75.312 κατ. και το Κράσνο Σέλο με 72.773 κατ.

Συγκοινωνία

Η Σόφια αποτελεί τον βασικό σιδηροδρομικό κόμβο της Βουλγαρίας και έχει 8 σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το αεροδρόμιο της Σόφιας είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Η «Εταιρία Αστικής Συγκοινωνίας Πρωτεύουσας» έχει αναλάβει την αστική συγκοινωνία της πόλης. Το 2002 το σύστημα συγκοινωνιών περιελάμβανε 95 γραμμές λεωφορείων, 16 γραμμές τραμ και 10 γραμμές τρόλεϋ, ενώ από τον Ιανουάριο του 1998 λειτουργεί και η γραμμή του μετρό της πόλης.

Αξιοθέατα

  • Ο ναός-μνημείο «Αλέξανδρος Νιέφσκι», χτισμένος κατά την περίοδο 1904-1912.
  • Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Βουλγαρίας, το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας, το οποίο φυλάσσει, μεταξύ άλλων, θρακικούς θησαυρούς.
  • Η ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, χτισμένος σε μοσχοβίτικο στυλ, με 5 μικρούς τρούλους από χρυσό.
  • Η βασιλική της Αγίας Σοφίας.
  • Η ροτόντα του Αγίου Γεωργίου.
  • Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
  • Το μνημείο «Τσαρ Οσφομποντίτελ» (Цар Освободител = Τσάρος Απελευθερωτής), προς τιμήν του Ρώσου ηγεμόνα Αλέξανδρου Β’, απέναντι από το κτήριο του κοινοβουλίου.
σπουδές κτηνιατρικής στη βουλγαρία, σπουδέσ στη βουλγαρία, veterinary in bulgaria, ktiniatriki sti sofia, ktiniatriki sti bulgaria, lesoteknitseski universitet sofia